25 грудня 2023

Подаруй дитині радість!

Настає час, коли святковий настрій буяє в розмаїтті маскарадних образів та карнавального сміху, час, коли можна стати ким завгодно та взяти участь у веселих конкурсах, танцях, іграх, перетворюючи будь-яке місце на сцену справжнього неймовірно-веселого видовища.
Саме з метою подарувати дітям радість та запросити їх у країну святкових сюрпризів Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки завітала до Дитячої точки «Спільно» UNICEF Херсон.

Святкування Різдва та Нового року з книгою перетворилося на неймовірну пригоду, під час якої присутні вітали один одного кумедними віршиками, придумували новорічні поради другу, складали плани на майбутнє, бавилися та танцювали.


А потім усі разом ми складали побажання для всіх українських дітей. Тож, нехай наступний рік буде наповнений позитивними подіями, цікавими враженнями, стане щедрим на щасливі моменти, принесе незабутні миті радості, наснаги та нові можливості, а найголовніше – довгоочікувану перемогу! З Різдвом Христовим та Новим роком!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік