25 січня 2022

ЕРУДИТ – 2022

Учні 5-Г класу херсонської спеціалізованої школи №30  відклали свої гаджети, завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, щоб пограти в інтелектуальну гру «ЕРУДИТ» та визначитись, хто серед них найрозумніший та найначитаніший.


Діти обирали одну із галузей знань: математика, техніка, інформатика, географія, рідна мова, біологія, література тощо. Дехто надавав перевагу настільним  іграм, які створили бібліотекарі: «Лицарі Таврійського краю», «Мистецька палітра Херсонщини», краєзнавча екомандрівка «Зелений експрес». Кожного гравця чекало 10 запитань із обраної теми.



Перед стартом п’ятикласники  розповідали про свої улюблені предмети, захоплення та про книги, які вони полюбляють читати.

Юні ерудити були надзвичайно активними, наполегливо боролись за перемогу та отримували додаткові бали та нові знання.

Підраховувало бали прискіпливе та уважне дитяче журі.

Дипломи та звання «ЕРУДИТ – 2022» отримали Білявський Філіп  та Біла Вікторія. 

Інтелектуальні ігри не тільки розвивають у школярів інтерес до наукової діяльності, а ще виявляють обдарованих і талановитих дітей, розвивають їх творчу активність.

Під час творчого завдання виявили літературно-обдарованих дітей, які пишуть казки, вірші. Талановиту юнь запросили в літературну студію «КОНТУР», що  працює вже 15 років в бібліотеці  і яка запалює зірки краснописьменства  на Херсонщині!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік