21 січня 2022

Бібліомікс для читайликів

Знайомство учнів 1-б та 1-в класів школи № 57 із Херсонською обласною бібліотекою для дітей почалося із справжньої творчої майстерні – діти разом із бібліотекарем сектору періодичних видань власноруч виготовили популярного героя дитячих зимових розваг – Сніговика! Але не із снігу, а з паперу. На білий циліндр приклеїли: очі, навушники, шарфик, намалювали гудзики, ніс та рот. Після кропіткої роботи кожен отримав свого неповторного сніговичка, усміхненого та закутаного в теплий шарф.




А виготовили сніговика не випадково, адже сніговик є символом справжньої зими і нещодавно, 18 січня, відзначали Всесвітній день Сніговика. 

Продовжилось знайомство читайликів-першокласників із бібліотекою у молодшому відділі, де вони із задоволенням пограли в гру – абетковий мікс  «Від А до Я читання щодня». Український алфавіт складається з 33 літер, тож і гравців чекало стільки ж завдань.  А ось яке з них треба було виконати, визначав випадок. Діти виконували вправи з йоги, розподіляли символи відповідно до країн з якими вони асоціюються, розгадували загадки, ребуси, кросворди,  складали анаграми та, навіть, малювали у повітрі.


У відділі естетичного виховання малюки пригадали українські народні казки, брали участь у конкурсах, об'єднували  героїв казок із названих творів.

Масу задоволення та гарних емоцій діти отримали від перегляду мультфільмів  у 3D форматі та танців з ігровою приставкою Хbox. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік