24 січня 2022

Космічна мандрівка

Недільне засідання клубу сектора абонемента «Бібліок@фе» цього разу було присвячене темі «Космос». Граючись та мандруючи від однієї станції до іншої, наші читачі  не тільки  дізнались цікаві факти про Всесвіт, а й отримали багато позитивних емоцій і з користю провели час.

Подорож розпочалась виставкою про найвідомішого фізика-теоретика і письменника Стівена Вільяма Гокінга. Бібліотекарі розповіли дітям про його досягнення у науковій і літературній галузях та познайомили з цікавими фактами про життя і творчість.

Наступна станція – «Космос в Інтернеті». Переглядаючи відео про Сонячну систему, клубівці поглибили знання про нашу галактику: окремо познайомились із кожною планетою і навіть пригадали міфи, в яких зустрічаються їхні назви.

Після цього читачі відвідали станцію «Країна зірок» і за настільною грою згадали опрацьований на попередніх станціях матеріал. «Крокуючи» зірками, діти активно відповідали на запитання вікторини.

Далі мандрівники зупинились на станції «Космічний світлофор». Вони слухали факти про Всесвіт, а потім погоджувались чи спростовували твердження. Також діти поділились один з один цікавинками про космос.

Наша мандрівка завершилася станцією «Галактика ребусів». Розгадуючи ребуси про небесні тіла і навіть створюючи власні, діти весело отримували нову інформацію і закріплювали знання.

Сектор абонемента чекає вас, любі читачі, на наступних засіданнях клубу, які відбуваються щодругої і щочетвертої неділі кожного місяця. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік