10 січня 2022

Літературний хіт-парад

До міжнародного Дня хіт-параду сектор абонемента Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки підготував літературний гід за виставкою «Гаряча топ-10». 

Цього ж дня відбулося тематичне засідання клубу «Бібліок@фе» - літературний хід-парад «Stop! Look! Reading!». Діти у супроводі бібліотекаря мандрували стежками від дитячих казок до сучасної підліткової літератури. 

Вгадуючи літературних героїв, назви творів, читачі поділилися теплими спогадами про те, як мама читала їм на ніч книжечки. Атмосфера була дружня та сімейна.

Під час естафети «Улюблені автори » діти передавали м’яч і відгадували загадки за назвами улюблених книжок та авторів. За кожну правильну відповідь читачі отримували солоденькі призи. 

Під час наступного змагання дві команди стали справжніми друзями. Діти відповідали на запитання настільної гри, і демонстрували гарні знання з літератури. 

Продовжуючи книжковий хід-парад, учасники складали пазли з героями книжок та мультфільмів. 

Закінчився сьогоднішній хід-парад презентацією книжкової виставки з літературними хітами. Дітки, які вже прочитали окремі книги, поділилися власними враженнями.

Також у читачів є можливість познайомитися з цією виставкою онлайн: перейшовши за QR-кодом на дошку Padlet, можна прочитати анотації до книг, вибрати ту, яка сподобалася, і прийти за нею до бібліотеки.

Сектор абонемента чекає на вас, любі читачі, тож приходьте, діліться своїми враженнями про прочитані книги та беріть участь у спільних обговореннях і розвагах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік