26 січня 2022

Для розумників малих немає запитань важких!

«Гра – це іскра, яка запалює вогонь допитливості». Це слова відомого педагога - Василя Олександровича Сухомлинського. І сьогодні працівники бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки спробували запалити іскру допитливості в серцях своїх користувачів – учнів 4-Г класу школи №30.

На маленьких розумників чекав пізнавально-розважальний захід «Інтелект-змагання з корисного читання», яке проходило у форматі гри «Найрозумніший». Ми стали свідками цікавої боротьби юних, веселих  любителів  та знавців української мови, літератури, логіки, математики, природознавства,  винахідливих інтелектуалів та ерудитів.

Заробляючи бали для своїх команд діти не лише відповідали на запитання з різних категорій, а й виконували завдання – показували назви книг та відомих персонажів за допомогою міміки та жестів, впізнавали за уривками пісень з мультфільмів відомі екранізації книжок, тощо. 


Маємо надію, що після сьогоднішньої гри у  маленьких інтелектуалів з’явилось ще більше бажання пізнавати щось нове для себе, і вони неодмінно будуть цікавитись усім новим та непізнаним для себе. Будуть вивчати традиції різних країн світу, їх взаємозв’язок з нашою країною, адже у нашому сучасному світі, людина повинна буди багатогранною та розумітися на всьому, від слова – до діла.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік