17 січня 2022

Ми запрошуємо гостей на поважний ЮВІЛЕЙ!

Ранок розпочавсь цікаво, 

Світить сонечко ласкаво,

В календарик заглядає

І від посмішки аж сяє.

Знає сонце гомінливе  - 

День сьогодні особливий!

В Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки тривають  яскраві, пізнавальні, найцікавіші та найнезабутніші вихідні! І цього дня читачі дошкільного та молодшого шкільного віку  були запрошені на Birthday Party - 2022.

Новий 2022 рік дуже щедрий та рясний на свята, ювілеї та знаменні дати.  Саме тому, група за інтересами молодшого відділу «Читай - компанія» вирішила зібратися і дізнатися, ювілеї яких письменників і поетів ми будемо відзначати у цьому році і які цікаві, неповторні твори подарували світові вітчизняні та зарубіжні письменники дітям.

Зимовий сезон Birthday Party розпочався святкуванням Дня народження англійського дитячого письменника, творця Вінні-Пуха - Алана Мілна, якому 18 січня виповнилося б 140 років.

Усім присутнім дуже кортіло дізнатися - чи існує якась особлива історія появи на сторінках книжок, кумедного, життєрадісного ведмедика з тирсою в голові, який любить співати пісні і якого так обожнюють діти. Як виявилося вона є. Найсправжнісінька з самого життя. Плюшевий ведмедик  - справжня іграшка сина Мілна Крістофера Робінса, а ім’я Вінні-Пух складається з двох прізвиськ - ведмедиці Вінніпег (скорочено Вінні) і лебедя Пух.

Для того, щоб дізнатися про інших казкових героїв, товаришів Вінні, малюкам потрібно було «зазирнути» у чарівну скриньку і за описом назвати того чи іншого персонажа. Майже кожен з них приготував для хлопчиків та дівчаток забавні завдання.


Віслючок  Іа мав велике бажання розвеселитися.

П’яточок влаштував справжні кулькові перегони.

Мудра Сова разом з читайликами створювала вітальні листівки. 



А сором’язливий та вихований Кролик розповів, як потрібно поводити себе в гостях, безпосередньо за столом.

Наступне святкування відбудеться  30 січня об 11.00 годині. Завітайте до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової  Чайки та «привітайте» Льюїса Керрола та його Алісу з Країни Див.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік