11 січня 2022

Український книгоряд для дівчат та хлоп'ят

Якою має бути книжка аби вона зацікавила сучасного маленького читача? Звичайно, також сучасна, яскрава, зрозуміла та інтригуюча. А хто як не письменники, що знаходяться у постійному контакті зі своїми читачами, знають чому саме вони нададуть перевагу. 

Сьогодні світ української книги досить різноманітний і широкий.  Як зорієнтуватись і обрати найцікавіше, захоплююче або смішне? На яких письменників-казкарів варто звернути увагу?

Молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує відвідати віртуальну книжкову виставку «Український книгоряд для дівчат та хлоп'ят», на якій представлені найпопулярніші сучасні книги, що захоплюють та зачаровують своїми сюжетами та персонажами. 

На наших віртуальних полицях ви зустрінете вужика Ониська, симпатичну драконицю Джульєтту, кумедного чоловічка на ім'я Буцик, підступних синьомордів, Чудового Чудовиська, Домовичка з палітрою, Чугайстра та інших чудернацьких героїв. А ще дізнаєтесь як переміщуватись у часі та просторі, мандрувати до вигаданих країн та рятувати світ від будь-яких негараздів і небезпек.

Також ви знайдете ігри за мотивами книг на увагу та кмітливість.

Читайте СВОЄ, знайте СВОЄ та діліться з іншими!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік