04 січня 2022

Вже ступив на поріг новий 2022 рік!

Свято Нового Року - найкраща пора, від якої душа наповнюється теплою хвилею чарівних передчуттів та шалених емоцій. Відзначати його так здорово і захопливо! Це справжня казка для малечі. Святкові сюрпризи та новорічний настрій тривають завдяки Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 

Сьогодні вихованці міського табору відпочинку «Сонечко» потрапили у круговерть зимових розваг та забав!




Веселі, радісні, потішні конкурси та жарти зустрічали перших читачів 2022 року на кожному кроці: біля великої ялинки  - «снігові» жарти та лижний серпантин,  «казкова підлога» запросила присутніх відтворити казкових героїв та деякі події новорічного мультфільму «Крижане серце», а пані Завірюха повідала про цикл зимових свят та про прикраси, які можна створити власноруч, прикрасивши свою оселю чи подарувати другові на Різдво.


Та як же в наш час можна обійтись без «чарівних» окулярів, які вмить переносять хлопчиків та дівчаток у привабливий світ доповненої реальності? 

Але і на цьому несподіванки не завершилися. Новорічна запаморочлива дискотека закружляла малюків у вихорі запальних танців та додала позитивних, яскравих емоцій. 

Тож, святкуйте разом з нами завжди! Будь–яке свято у нас - це незабутньо, неповторно, весело та затишно!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік