14 січня 2022

Початок дружби

14 січня у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки лунали неймовірні українські колядки та щедрівки у виконанні учнів приватної школи «Школа життя». Отримавши смаколики від колективу бібліотеки, діти вирушили на ознайомлювальну екскурсію книгозбірнею та стали учасниками пізнавальних заходів, які підготували бібліотекарі. 

У секторі документів іноземними мовами діти практикували свою англійську, адже саме цій іноземній мові вони приділяють особливу увагу у своєму навчанні. Пані Анна провела декілька активних та пізнавальних ігор, а саме «Stand Up/ Sit Down», «SnowBall» та «All About Me». Остання гра була створена на платформі Bamboozle, що допомогло дітям у цікавій формі розповісти про себе та відповісти на питання. 

В медіа-центрі діти переглядали мультфільм на великому екрані. Бібліотекарі були приємно здивовані, адже кіносеанс проходив англійською мовою, учні з задоволенням приймали участь в обговоренні переглянутого.

У секторі періодичних видань школярі познайомилися з журналами та різними техніками мистецтва. Наостанок пані Ірина запропонувала власноруч зробити сніговика. Діти залюбки прийнялися за роботу.

У відділі Інтернет-послуг найбільшу увагу дітей привернула 3D-виставка. Вони із захопленням розглядали роботи інших дітей і ділилися ідеями своїх майбутніх 3D-робіт.

Завершальним етапом було відвідування ігрової зали, де діти змагалися за кращий танцювальний рух на приставці ХВох One Kinect.


Було дуже приємно бачити блиск в очах дітей. Після двогодинного перебування у стінах книгозбірні, вони залишилися самостійно знайомитися з кожним відділом. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік