21 січня 2022

Чарівний світ українських казок

Учні 1-Г класу херсонської гімназії № 20 вже не вперше завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Сьогодні на них чекала зустріч з новими для них відділами.  А ще хлопчики та дівчатка стали справжніми читачами, отримавши квиток користувача бібліотеки. 

Бібліотекар відділу естетичного виховання під час проведення бібліотечного уроку «Казка в гості поспішає». Чарівний світ українських казок повів їх до дивовижного та цікавого світу  народної творчості.

У ігровій формі діти пригадали назви казок, що розповідали їм бабусі ще змалечку, повторили знання  зі шкільної програми - які за видами бувають ці твори. Отримавши телеграми від героїв казок, допомогли повернутися їм усім до своїх домівок. За допомогою збірки казок та перегляду мультиплікаційного фільму  юні читайлики пригадали зміст та всіх героїв української народної казки «Рукавичка». Діти стали самі маленькими акторами, інсценуючи казку у ролях.



Завітали діти  до сектору літератури іноземних мов та відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, де на них чекали розповіді бібліотекарів та показ сучасної ігрової літератури, рухливі музичні вправи та гарний настрій. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік