11 травня 2019

Серпантин казкових розваг


Чи знаєте ви дитину, яка б відмовилася від мандрівки – вулицею, лісом, кадрами пригодницького фільму чи літературними світами.  А ось першокласників школи №36 чекала сьогодні незвична подорож казковим  серпантином, який закружляв хлопчиків та дівчаток  у вирі різноманітних та цікавих пригод. 
Перший виток нашого чудернацького засобу пересування переніс дітей  до  рекламного агентства, у якому влаштувався на роботу Печкін, адже з появою електронної пошти  справ у нього стало набагато менше. Так ось,  казкові персонажі написали оголошення, але, от біда – забули підписатися. Та для наших мандрівників це не проблема, адже вони багато читають, тому вмить допомогли знайти автора. 
Наступним пунктом «присерпантинення» стала зупинка у школі корисних звичок. Як самостійно зібратися до школи, як підготуватися до уроків та як отримати заповітну дванадцятку? Саме цими секретами учасники подорожі ділилися зі своїми однокласниками.

Веселий  витівник та любитель жартів Крокодил Гена підготував для дітей справжню пісенну коронацію. Для цього він із собою приніс корону, яка для кожного з присутніх могла підібрати пісню відповідно до настрою та уподобань.

Не обійшлося і без казкової фізкультури. Під час цієї  зупинки серпантином довелося пригадати та показати якими видами спорту займалися казкові персонажі.  Пеле Безхвостий та Вітя Малєєв грали у футбол, Гаррі Поттер у шахи, а Аліса у королівський крокет.
Після такої напруженої мандрівки, сповненої неабиякими пригодами, варто було б вже і відпочити. Та це не для наших читачів, адже весела котодискотека з  Леопольдом лише додала сил для майбутніх подорожей казковими світами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік