29 травня 2019

Літо в бібліотеці – свято щодня!

Літні канікули - найулюбленіша пора всіх дітлахів! Цікаві ігри, програми, веселі квести, розваги, подорожі з улюбленими книжковими героями - все це чекає влітку маленьких читачів у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки.  
Сьогодні до бібліотеки завітали вихованці літніх таборів при школах № 16 , №28 м.Херсон,  Чорнобаївської та Степанівської ЗОШ. пізнавально та весело провести час.
У молодшому відділі   діяв ігровий майданчик, де дітлахи складали з букв  слова та розгадували ребуси, розв’язували головоломки і мали можливість проявити свою ерудованість та начитаність.
У секторі періодики працівники книгозбірні провели цікаву  гру-вікторину «Журнальні супер – герої »: діти відгадували назви журналів та складали імена журнальних героїв.
У відділі естетичного виховання  познайомили  дітлахів  з різними видами   мистецтва, книгами та журналами завдяки яким діти дізналися, як і чому Таврійський край пов'язаний з Мельпоменою.
Запам’яталося дітлахам і перебування у секторі літератури іноземними  мовами,  де вони переглянули яскраві, незвичайні англомовні книжки-іграшки,  познайомилися з казковими кумедними тваринками, а також героями мультфільмів «Walt Disney».
У читальній залі вихованці літніх таборів поринули у бібліо-сейшн «Пригоди в книжкових світах», здійснивши  віртуальну подорож відділами бібліотеки  з цікавими пізнавально-ігровими завданнями та розвагами. 
У «кінозалі» бібліотеки - медіацентрі переглянули  нові мультфільми у форматі 3-D. 
І наостанок, традиційно, на малечу чекали запальні танці у ігровій зоні.
Літо в бібліотеці – свято щодня! Тож,  юні мешканці Херсона та області чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік