29 травня 2019

Літературна Херсонщина

Усім читачам і книгоманам, хто слідкує за новинками у літературі, а особливо, у літературі рідного краю, хочемо представити літературні прем’єри 2019 року!


Прем’єра 1. «Історична» 

Вальд, В.   Меч Сагайдачного: роман / Віктор Михайлов; дизайнер обкл. А. Бєлякова. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2019. - 384 с.


Неймовірні пригоди легендарного сімнадцятирічного Івана Сірка та  найхоробріших відчайдухів-козаків, які вирушають до столиці Османської імперії у пошуках викраденої реліквії – меча Гетьмана Сагайдачного. Вороги і друзі, відчай і відвага, а ще зброя, яка здатна вразити в саме серце, - все це у романі  переможця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2017» - Віктора Вальда.

Прем’єра 2. «Фантастична»

Шкарін, А.   Ебола: шалений квест : роман / Анатолій Шкарін; худож. А. Бадсар; обкл. О. Декань. - Київ : Книгоноша, 2018. - 360 с.: іл.

Постапокаліпсичний роман від автора більше ніж 10-ти бестселерів у жанрі пригод та фантастики Анатолія Шкаріна, переносить читача у захоплючий пекельний квест, головний  герой якого має пройти випробування на межі можливого, адже від нього залежить порятунок беззахисних дитячих життів, а можливо і усього світу.

Прем’єра 3. «Психологічна» 

Чернієнко, Ю.   Помста: повість / Юлія Чернієнко; палітурка А. Шавлач. - Київ : Академія, 2019. - 160 с.

Юлія Чернієнко - молода херсонська письменниця, переможниця Міжнародного літературного конкурсу "Гранослов" із романом "Раби", нову психологічну повість "Помста" присвячує складній актуальній темі підліткового булінгу, дорослій байдужості та питанню, чи має людина право  на помсту?

 З метою промоції читання і нових книг наших земляків, співробітниками херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, було розроблено інформаційний флаєр «Літературна Херсонщина».


 Тож приходьте до бібліотеки і обирайте літературну прем’єру на свій смак!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік