12 травня 2019

День, коли мама відпочиває

11 травня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулась яскрава й багатопланова подія, приурочена до Міжнародного Дня Матері – «Мамин день, або День, коли мама відпочиває». 
Ініціатори проекту – редакція Довідника корисної інформації "МамаЯ" – мету проекту визначили так: «Материнство - найяскравіша та довгоочікувана пора в житті кожної жінки. Професія «мами» не передбачає вихідних, канікулярних днів чи відпустки від щоденної роботи. Але ж треба знайти трохи часу для себе, наповнитись енергією, натхненням і силою, щоб продовжувати створювати комфорт та добробут, оточуючи рідних любов’ю та турботою.» 
Як партнер проекту, бібліотека для дітей запропонувала і власні лайф-хаки, зустрічі та тренінги, корисні й цікаві для матусь.
 Тож суботнього передсвяткового дня до бібліотеки завітали мами – звичайно ж, разом зі своїми дітками. Матусі відвідували майстер-класи і тренінги з питань загартування родини і побудови міцної щасливої родини, грали в економічні ігри і знайомились із новинками індустрії краси,  брали участь у зустрічах і знайомились із handmade-сувенірами на ярмарку…

А тим часом діти розважались у ігровій залі бібліотеки, де, завдяки участі в програмі дитячого центру «Учений кіт», для них були облаштовані «будівельна галявина» з різноманітними конструкторами, «лісова галявина», на якій «оселились» іграшки-тварини з усього світу, і, звичайно, «галявина творчості» - для юних художників. 

День відпочинку для матусь перетворився, у підсумку, у день родинного дозвілля та цікавого спілкування з давніми і новими друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік