20 травня 2019

Серпантин бібліотечних пригод!

Недільний ранок в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки розпочався весело, пізнавально та грайливо, бо з самого ранку до книгозбірні завітали учні четвертого класу Чаплинського НВК.
Знайомство із царством книг розпочалося з відділу естетичного виховання, де діти дізналися про різноманітні галузі класичних та сучасних мистецтв і мали змогу, хоч і на деякий час, стати акторами, співаками, музикантами, граючи у гру «Крокодил».



Наступним пунктом відпочинку став медіа- центр. Перед глядачами було продемонстровано не просто мультиплікаційний фільм, а захопливий атракціон. 3 – D формат допоміг настільки поринути у мультфільм, що присутні відчули себе безпосередніми учасниками його подій.
Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів запропонував огляд привабливих, чарівних, захоплюючих книжок із серії «Звуки дикої природи», «Співаючі мультяшки» та «Живі об’ємні картинки », а граючи у «Шоу ерудитів», малеча мала змогу продемонструвати свої знання, кругозір, кмітливість та логічні здібності з різних сфер знань.


Далі, у відділі інтернет послуг, хлопчики та дівчата прямували «Автостопом по Мультляндії», під час якого дізнались про історію створення дитячих «мультшедеврів» а виконуючи різноманітні завдання, пригадували сучасні мультиплікаційні фільми.

Декілька годин пізнавально – розважального  бібліотечного марафону  промайнули дуже швидко, але ми впевненні, що таке дивовижне і фантастичне знайомство з бібліотекою не залишить байдужими до книги і читання кожного, хто переступає поріг і потрапляє до храму наук та мудрості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік