20 травня 2019

Літо кличе у похід

Літо – час захопливих походів і подорожей. І гарним початком літніх мандрів є подорож до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Так поринути у світ пригод сьогодні вирішили учні 3-х класів ЗНЗ№51, які завітали на гостину до бібліотеки.
Чудова віртуальна подорож на Марс та мандрівка доісторичною Землею разом із динозаврами  чекала на допитливих читачів у медіа-центрі. А ще пригодницький екшен про Кота у чоботях та трьох чортенят і все це у форматі ЗD.
Справжня ерудит-мандрівка у світ комп’ютерів відбулася у секторі Інтернет – послуг. Для цих пригод юним інтелектуалам знадобилися всі їх знання про  історію комп’ютера, операційної системи Віндовс, перші програми, цікаві факти, периферійні пристрої.
 Творчий тур «Крок за кроком» чекав на креативних фантазерів в відділі естетичного виховання, де дітям довелося проявити всі свої таланти мандруючи островами мистецтв. 

Ну і звичайно, що за мандри без розваг? Розваги на будь який смак від танців до спортивних змагань проходять в ігровій зоні Xbox One.

Чудовий літній бібліо-круїз чекає на всіх бажаючих в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік