17 травня 2019

Європейське бібліотурне

День Європи відзначається в Україні у третю суботу травня. Напередодні цього дня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки, завітали учні 5-го класу багатопрофільної гімназії №20 ім. Бориса Лавреньова. Бібліотекарем сектору документів іноземними мовами була проведена з дітьми захоплююча гра-бібліотурне «Discover Europe».
Діти об’єднались у дві команди – хлопчиків і дівчаток, щоб позмагатись – хто більше знає фактів про країни Європейського Союзу.
Учасники гри обирали запитання у одній із запропонованих категорій: “Найзнаменитіші споруди Європи”, “Найвідоміші люди Євросоюзу”, “Найцікавіші факти про європейське життя”.
Граючи в цю пізнавальну гру-вікторину, діти не лише продемонстрували власну обізнаність, ґрунтовно відповідаючи на запитання, а й довідались чимало нового. Кожна правильна відповідь винагороджувалась здобутими балами. У підсумку перемогла команда дівчаток,  які дали більшу кількість правильних відповідей.
Діти весело провели час і дізнались багато нового про устрій життя в країнах Євросоюзу, про культурні традиції і природні та культурні пам’ятки європейських країн.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік