24 травня 2019

Останній дзвоник пролунав – час літніх розваг настав

Cьогодні зранку практично у всіх школах області відлунав такий довгоочікуваний, радісний і водночас сумний останній дзвоник. А для учнів Тягинського навчального закладу повної середньої освіти   свято у школі стало початком подорожі до чарівного світу книг у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.
На хлопчиків та дівчаток чекала насичена пізнавально-розважальна програма у стінах нашої книгозбірні.
Під час екскурсії  відділами обслуговування бібліотеки діти побачили незвичайні книги: об’ємні, музичні, подушки та квакушки.
У медіа-центрі поринули у світ динозаврів, переглянувши мультфільм у 3D форматі.
«Відірвались» під веселі ритми запальних танців у ігровій зоні.
А у молошому відділі опинились на казковому  експресі, який здійснив подорож до Країни казок. Кожна станція – сюрприз від улюблених героїв книжок. На зупинці Поштовій довелося шукати відправників телеграм, адже вони забули підписатись, а на Спортивній – доводити Котигорошку, що у них достатньо сил виконати його вправи. На Розважальній  зупинці завдань не було, але був капелюх, який, як виявилося, дає передбачення на літні канікули. Тож хтось із дітей буде «лежати на сонечку»,  хтось «поїде у сусіднє село на дискотеку», а хтось буде слухати як «на теплоході музика грає».


На згадку про  свято діти отримали ще й подаруночки. А дощ, що йшов за вікнами протягом усього перебування у бібліотеці, закінчився, щойно діти вийшли на поріг і сонечко радісно їх зустріло своєю посмішкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік