15 травня 2019

В першім класі урочистість - день прощання з Букварем!

Чудове свято «Прощання з Букварем» відбулось сьогодні для 1-х класів Херсонської ЗОШ №4 та Олешківської  ЗОШ №4. Здається, ще вчора першокласники переступили поріг школи. Тримаючись за руку батьків, вони поспішали на перший у своєму житті урок. Час лине швидко. Навчання учні розпочали з першої книжки – Букваря. Ця чудова книжечка ввела їх у світ літер і звуків, навчила читати, познайомила з новими словами.  Позаду декілька місяців навчання. І ось довгоочікувана мить – прощання з Букварем!




На останню зустріч зі своїми читайликами завітав і  їх перший провідник у світ букв та слів. Для хлопчиків і дівчаток він приготував багато сюрпризів та несподіванок. Тож  свято пройшло весело, діти показали знання, здобуті протягом першого року навчання в школі. В цікавих іграх та розвагах виявили свої вміння та здібності, бажання вчитися, відгадували загадки, читали ребуси, виконували різноманітні завдання. Малята були сповнені позитивних вражень, в оченятах світилися радість та захоплення.




У нагороду за сумлінну працю та наполегливість у подоланні своєї першої сходинки до Країни Знань малята отримали від Букварика почесні відзнаки – свідоцтво про присвоєння звання «Друг Букваря».
 А ще хочемо побажати першокласникам  ніколи не зупинятися на дорозі Знань, бо вона цікава і по-справжньому нескінченна. Це лише перший крок, а попереду ще десять років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік