20 травня 2019

На гостини до країни коротунчиків

Сонячного недільного ранку «Читай-компанія» завітала в гості до коротунчиків з чарівного Квіткового міста.
Хлопчики і дівчатка познайомились з мешканцями цієї казкової країни: розумником Знайком та дбайливим лікарем Пілюлькою, талановитими музикантом Гуслею та художником Тюбиком і, звичайно ж, з бешкетником і фантазером Незнайком.
Дітлахи чудово провели час з малюками- коротунчиками з вулиці Дзвіночків. Обізнаний і тямущий Знайко підготував для юних читачів загадки про фрукти, ягоди і квіти, що ростуть у Квітковому місті, з лікарем Пілюлькою читайлики пригадували правила, що дозволяють зміцнити і зберегти здоров’я, розв’язували кросворд на спортивну тематику і навіть виконали деякі вправи з йоги.


Послухавши кумедну історію про те, як Незнайко був музикантом, діти відгадували музичні інструменти за звучанням і демонстрували, як на них грають, а наостанок намалювали чудовий портрет одного з головних героїв книг Миколи Носова – Незнайка.

Сподіваємося, що хлопчики і дівчатка ще неодноразово зустрічатимуться з кумедними коротунчиками на сторінках улюблених книжок, відкриваючи для себе чарівний і захоплюючий світ дружби, пригод і відкриттів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік