30 травня 2019

Калейдоскоп розваг у бібліотеці

Сьогодні працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зустрічали дітей-відвідувачів пришкільних літніх таборів декількох шкіл міста (№14, 18 та 46).
Майже в кожному відділі бібліотеки наші сьогоднішні гості потрапляли на веселі та пізнавальні заходи. Так у відділі естетичного виховання дітям відкрили завісу у світ мистецтва. Вони дізналися незвичайні історії створення декількох шедеврів культури, познайомилися з видами мистецтва та навіть продемонструвати свої акторські таланти та уміння танцювати.
У молодшому відділі дітлахи отримали заряд позитиву та з користю провели час, виконуючи найрізноманітніші літературні завдання гри «Дайте відповідь мені, правду я кажу чи ні».

В читальній залі школярі змагалися за звання «Акула читання», а у відділі інтернет-послуг вони мандрували автостопом по Мультляндії. Незвичайними книгу-театр та багато іншої літератури, яку можна почитати мовою оригіналу,  їм продемонстрували в секторі іноземними мовами.


А найемоційнішими моментами, мабуть, були відвідини медіа-центру з переглядом фільму  у форматі 3Д та танцювального майданчику біля Х-box.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік