27 травня 2019

Подорож з Алісою до країни Літа

26 травня для всіх студійців та юних читачів у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки була організована цікава і захоплююча розважальна святкова програма «Подорож з Алісою до країни Літа», присвячена урочистому закриттю роботи студій: літературно-театральної «Чеширський кіт» та творчого самовираження «Мій світ»; а також презентована програма літніх читань у відділі «Літо веселих витівок».
Діти разом з Алісою та Кроликом, героями книги «Аліса в країні див» подорожували відділами бібліотеки, танцювали, брали участь у квестах, цікавих іграх. Всі разом намагались відремонтувати чарівний годинник, який зачарувала Чирвова Королева, щоб не настало літо і діти не змогли піти на канікули. Але їй це не вдалося, адже вони  пройшли всі випробування і розгадали всі загадки, які підготувала їм Королева. Бібліотекарі познайомили учасників зі старовинною грою вікторіанської епохи «Щасливі сімейки», у яку грав сам Льюїс Керролл.  Закінчилася програма «Шаленим чаюванням», про яке так багато сказано в книзі «Аліса в країні див».



Всі отримали море позитиву та гарного настрою, чудово  провели свій час, розважилися та відпочили. 





Після всієї цієї пригоди в Країні див студійці пішли на довгоочікувані канікули. І на канікулах ми зустрічаємося щосереди. У відділі естетичного виховання будуть проводитись цікаві, веселі та пізнавальні заходи. Тож ласкаво просимо, приходьте до нас і отримайте гарний настрій.
Чекаємо на вас і не забудьте взяти з собою гарний настрій!!! 
P.S. Для студійців нагадуємо, що заняття у літературній театр-студії «Чеширський кіт» та Студії творчого самовираження «Мій світ» розпочнуться з вересня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік