14 травня 2019

Підсумки конкурсу малюнків «Пасхальна радість»

Вже втретє поспіль в стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей  ім. Дніпрової Чайки проходить виставка дитячих робіт в рамках конкурсу дитячого малюнку  «Пасхальна радість», який проводиться відділом у справах сім’ї Херсонської єпархії УПЦ по благословінню митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна. 
На конкурс було представлено 45 робіт  у трьох номінаціях- «Моя сім’я», «Пасхальна радість», «Мій храм» у двох вікових категоріях віком 6-10 років,  та  11 - 15 років.
Учасники конкурсу – це учні недільних шкіл міста Херсона та області, читачі бібліотеки.
10 травня  працювало компетентне  журі, головою якого був Рилєєв Василь Петрович, заслужений діяч мистецтв України, художник Міжнародної федерації фотомистецтва, член Національної спілки журналістів України, член Національної спілки фотохудожників України. 


Читачі та відвідувачі бібліотеки із зацікавленням розглядали роботи дітей, активно обговорювали композиції та голосували  для визначення переможців на «Приз глядацьких симпатій»
Гості та читачі книгозбірні мали змогу проголосувати за той малюнок який найбільше сподобався. Таким чином було визначено переможців глядацьких симпатій.


Саме 12 травня у Покровському сквері відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу. Херсонська обласна бібліотека отримала Подяку від організаторів конкурсу.




Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік