21 травня 2019

Творці книжкових див

20  травня у молодшому відділі нашої бібліотеки було гамірно та дуже весело, адже для учнів 3-А та 3-Б класів настало довгоочікуване свято – випускний у «Кібершколі». Протягом усього навчального року діти старанно  працювали та успішно пройшли курс за програмою «Кібершколярики», засвоїли основи медіакультури та інформаційної грамотності, познайомилися із сучасними українськими письменниками та їх творами, оволоділи різними техніками та видами декоративно-ужиткового, музичного та образотворчого мистецтв.
Зручненько вмостившись на м’якеньких кріслах, хлопчики та дівчатка готувались до урочистого отримання сертифікатів та цікавих розваг від персонажів книжок, які так вже полюбилися під час зустрічей на заняттях у бібліотеці. 
Та на заваді веселощам  постав Комп’ютерний Вірус, який був налаштований дуже рішуче, адже зіпсував усі програми на гаджетах. Та діти його   переконали, що свято – це завжди цікаво та захоплююче. Після низки випробувань від  комп’ютерного бешкетника, «кіберята»  «запустили програму відновлення пошкоджених файлів».  Дітям довелося розв’язувати ребуси, розгадувати шифрограму та подолати топову гру «Жестомімія». Тож свято було врятоване, а Комп’ютерний Вірус був направлений на перевиховання до Противірусної академії хакерів.
Прийшов привітати  та розважити читайликів і персонаж книги Марини Павленко. Він провів для них конкурс «Намалюй мене». Результатом якого стали два чудові портрети Домовичка з палітрою.

Бібліотечний GPS-навігатор скерував на чудове свято до дітей і Дракончика, який зустрічався у багатьох вивчених книжках. А цього дня кібершколярики мали змогу поспілкуватися з Зеленим Райдугоном, що обожнює гучно слухати музику та вирощувати квіти. Він запропонував дітям за допомогою чарівного пісенного капелюха з’ясувати, якою квіткою міг би бути кожен із присутніх, якби ріс у його оранжереї. Запальні ритми сучасних танців від  неперевершеного ді-джея з планети Дра-Дра  подарували нашій малечі купу позитивних емоцій. 


Час з улюбленими персонажами пролетів непомітно і настала урочиста мить – врученні сертифікатів про успішне навчання за програмою «Кібершколярики». Вітаємо наших випускників з першим серйозним іспитом та бажаємо чудових літніх канікул у колі улюблених книжок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік