22 травня 2019

Вітрила літніх канікул, що колихаються на хвилях пригод!

Нетерпляче чекаючи свої літні канікули, школярі намагаються закінчити навчальний рік з гарною успішністю. Нарешті всі отримають бажану винагороду – заслужений відпочинок, який подарує багато нових, незабутніх пригод та вражень. Бо літо – це суцільне свято і веселощі!
У передостанні дні навчального року до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали молодші школярі з різних куточків  нашого міста та, навіть, районів області.


 Учні НВК№51, НВК№56, ЗОШ№37 та маленькі скадовчани  мали унікальну можливість декілька годин поспіль насолоджуватися усілякими іграми, розвагами та забавами.


Абетковий мікс – ігри з буквами та словами, ерудит-шоу «Всі ми родом з дитинства», гра на підлозі «Від А до Я читання щодня», несподівана зустріч з відомими та улюбленими мульперсонажами  подарували малечі класний гарний настрій і безліч різноманітних емоцій.


Тож не замислюйтесь, а швидко та миттєво підіймайте вгору вітрила під назвою «Літні канікули» і жваво рухайтесь назустріч цікавим, карколомним, незабутнім пригодам разом з бібліотекою та книжками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік