07 травня 2019

Історії про Перемогу

Битва з фашизмом – далекі історії для більшості дітей і підлітків. Та живою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від фашистської навали.
У проведенні різноманітних заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення та до Дня Перемоги, бібліотекарі завжди використовують фрагменти художніх, публіцистичних, автобіографічних творів та відео-хроніки, доповнюючи кожен захід змістовними книжковими виставками.


Так у ці пам’ятні дні, у секторі абонемента, експонується пересувна виставка-панорама «Історії про Перемогу». Кожна з книг, художня повість чи роман, історичні довідки і документальні твори,- сприяють відтворенню історичної епохи, передають атмосферу війни та жахливих умов, в яких опинилися люди. Використання яскраво забарвлених розповідей про минуле, підвищують емоційне сприйняття та виховний вплив матеріалу на майбутнє покоління, доповнюють формування шанобливого ставлення до історії свого народу.
Тому усіх бажаючих, читачів, хто прагне більше дізнатися про історичне минуле Батьківщини, запрошуємо до бібліотеки.




Наш обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати, зробити все для того, щоб ніколи не перервався зв’язок поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік