28 травня 2019

Літо! Канікули! Сумувати ніколи!

Особливо, якщо ти в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки.
У цьому на власному досвіді переконалися діти із літніх таборів при школах № 41 і 45 м.Херсон, учні Чорнобаївської та Великолепетиської ЗОШ.
Відділ для найменших приготував цілу ігрову програму: абетковий мікс «Від А до Я читання щодня» (збираючи абетку, гравці виконували творчі завдання, вирішували головоломки, бавилися в ігри з літерами та словами), інтерактивні ігри «ХО» (про тваринний світ) і «На гостину до професора Головоломкіна».

У секторі періодики працівники книгозбірні провели гру-вікторину «Граємось-розвиваємось»: діти відгадували назви журналів та складали із кубиків фігури журнальних героїв.

Через арт-бесіду школярі познайомилися з видами мистецтв, відгадали відеозапитання від художника й відшукали в журналах мистецькі цікавинки.
Запам’яталася дітлахам й ігрова програма у секторі іноземними мовами «English is fun» за чотирма категоріями: їжа, спорт, тварини, пори року. Учасники гри відгадували за звуками тваринок, за картинками – погоду, сперечалися, чи корисна та чи інша їжа, а по завершенні взяли участь і грі «Хто я? Що я?».

У читальній залі вихованці літніх таборів поринули у пригоди книжковими світами та через стоп-кадри відгадали екранізовані бестселери.
Наостанок на малечу чекали запальні танці у зоні X-BOX.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік