13 травня 2019

Мультфільми, що вирішують проблеми

Цієї неділі в медіа-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки під час зустрічі в «Школі батьків», матусі наших читачів мали змогу дізнатись, які мультфільми є корисними та чим саме вони можуть допомогти у вихованні малечі.



Мультфільми – улюблена розвага дітей. Раніше малюки дивились мультики з компакт-дисків та нечастих телепередач. Сьогодні все простіше. До послуг маленьких глядачів цілодобові TV-та Youtube-канали. Веселі коротенькі відео перетворились на безвідмовного помічника батьків. Капризує – мультик, не хоче їсти – мультик, не може заснути – мультик. Відмовитись від мультиків нереально. Та й не треба.
Хороші мультфільми в помірних дозах позитивно впливають на розвиток дитини. Завдяки корисним мультфільмам дитину можна навчити дуже важливим та цікавим речам: як поводись у складних життєвих ситуація, пояснити деякі питання етики, моралі та толерантності. Розвиваючі мультфільми допомагають дітям вивчити літери, цифри, кольори, фігури, призначення речей, а мультики іншою мовою допомагають вивчити та засвоїти іноземні слова.
Головне використовувати позитивний вплив мультфільмів і мінімізувати негативний. Обговорювати, пояснювати та залишатись дитині другом у будь-якій ситуації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік