23 травня 2019

Всі ми родом із дитинства

Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки завітали учнi херсонських шкіл №55, гімназії №3, ліцею журналістики, бізнесу і права та  Білозерської школи №2 щоб цікаво і весело провести час і дізнатися багато нового.

У відділі для молодшого шкільного віку дітлахам була запропонована інтерактивна гра «Всі ми родом із дитинства», де  школярі з захопленням відповідали на запитання про улюблених літературних героїв і розгадували різноманітні загадки, ребуси, головоломки.

У відділі Інтернет послуг  маленькі відвідувачі завітали до дивовижної країни “Мультляндії” і дізнатись: як створювались всім відомі мультфільми і як з’явилась мультиплікація.
Завітавши до медіа-центру бібліотеки діти вирушили у “3D-подорож” з героями відомих мультфільмів: з білкою з “льодовикового періоду”,  Шреком і Фіоною,  з котом у чоботях.

А у відділі естетичного виховання пройшла арт-бесіда на тему «Підняти завісу у світ мистецтва» і учні молодших класів дізнались, які захопливі книжки та журнали допоможуть їм у створенні незвичайних виробів своїми руками. 
Сектор періодичних видань приготував розважальну ігрову програму: хлопці та дівчата складали з літер слова та відгадували портрети журнальних героїв.

Бібліотекарями читальної зали учням ліцею журналістики і права була запропонована краєзнавча гра “Херсонські ерудит-мандри” і школярі змогли здійснити віртуальну подорож видатними місцями Херсонщини.

А ще на молодших школярів чекала приємна несподіванка в ігровій залі бібліотеки – запальні танці разом з X-Box! 

Відвідавши наприкінці травня  бібліотеку, школярі отримали чимало позитивних емоцій. Сподіваємось, для дітей це був найкращий початок літніх канікул!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік