31 травня 2019

Драйвуй з книжками у ритмі літа!

Літні канікули - це яскрава і різнобарвна пора, коли хочеться відпочити. Але провести всі сонячні дні вдома - це залишитися без казкових емоцій, нових друзів і різноманітних розваг. Саме тому Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки залюбки зустрічає всіх охочих драйвово провести літній час. Неймовірно насичено, гамірно та яскраво промайнув перший тиждень літніх шкільних таборів у нашій книгозбірні.


На всіх присутніх чекали бібліотечні заходи  з цікавими, корисними, веселими та інтерактивними конкурсами і змаганнями. І сьогоднішній день не став винятком.
Сектор періодичних видань запропонував вихованцям літнього табору гімназії№20 літературні кульбіти - «Серед дитячих мрій і втіх».
Справжні гурмани книги та читання завітали на літературний фуршет до Читальної зали 5 – 9 класів та «посмакували» новинками сучасної української підліткової літератури.
Уважні та начитані побували у Молодшому відділі та в Інтернет - центрі та взяли участь у грі «Грай! Читай! Пізнавай! Інтелект розвивай».


Країна «Мультляндія» радила  здійснити подорож у часі на мільйони років назад, у світ, не схожий на наш, - в еру ДИНОЗАВРІВ. 
А ігрова зона зустріла маленьких невгамовних читайликів жвавими, енергійними танцями.
Тож, усім бажаючим гарно відпочити від навчання та розважитись на будь-який смак,  пропонуємо завітати до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік