30 грудня 2021

Передноворічна пригода в бібліотеці

Як цікаво і з користю провести час, коли надворі зимно і сніжно? Завітати до книгозбірні! Адже кожен її відділ – то чарівна кімната зі скарбами, а бібліотекарі – то чарівниці, які здійснюють дитячі мрії!

29 грудня до нас на гостину прийшли вихованці школи програмування Robocode і на власному досвіді переконалися, що навіть майбутнім програмістам і комп'ютерникам може бути цікаво у бібліотеці!

Бібліотекарка читальної зали влаштувала для гостей пригодницьку екскурсію.

Перша зупинка – подарункова резиденція Діда Мороза! У відділі естетичного виховання діти довідалися про новорічні традиції у різних країнах та змайстрували подарунки для рідних.

Далі ми влаштували танцювальний майданчик у відпочинковій зоні Х-BOX ONE, де хлопці відчули себе зірками естради.

Чарівник  онлайну, працівник інтернет-центру став для підлітків провідником у світ комп’ютерів: він розповів про клуб відділу Інтернет-послуг “CodeClub.Ks” та повідав таємниці створення комп’ютерних ігор: від найпершої до сучасних.

У залі іноземної літератури керівник Херсонського інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" зіграла з гостями у різдвяну англомовну гру на платформі Kahoot!


Остання пригода – в медіацентрі: візуальні історії у приємній компанії – те, що треба, для новорічного настрою! Дітям так сподобалося у книгозбірні, що вони пообіцяли прийти до нас і в новому році! Тому до зустрічі у бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік