14 вересня 2023

Казкові перегони

Напевне немає жодної людини в світі, котра б не любила казок. Їх нам читали у дитинстві батьки, потім ми самі, а ще ми їх слухали і звичайно дивилися екранізацію. Та сьогодні працівник Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запросив юних херсонців в Дитячій точці «Спільно» UNICEF Херсон, пограти в казку.
Так-так, не почитали, а грати в казку. Адже в казки можна грати! Це справжній світ пригод з героями найулюбленіших казок, сьогодні з особливим персонажем – мишею. Як не дивно ця маленька тваринка є героїнею багатьох казок, віршів, історій, фільмів та мультфільмів.
Ми влаштували справжні перегони у грі «Вгадай казку першим» за умовами гри, дітям потрібно було з карток-ілюстрацій казок, обрати ті, де одним з персонажів є мишеня. Наступна гра «Збери казку», в якій діти збирали персонажів з чотирьох казок. Складність була в тому, що більшість героїв повторювалися і потрібно було обрати правильну казку. Але наші юні читачі на відмінно впоралися з усіма завданнями, адже добре знають всі свої улюблені казки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік