03 вересня 2023

Літери мерщій вивчати, слова й речення складати!

Мальовнича осінь розпочала фарбувати різноманітними кольорами і відтінками все навкруги. Ще яскраво світить у віконце лагідне сонечко, нагадуючи про літні, приємні дні веселого відпочинку.

І саме в таку гожу, теплу, сонячну неділю «Читай-компанія», а це малюки Дитячої точки «Спільно», після літніх канікул, разом з бібліотекарями Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки розпочали сезон неймовірних, фантастичних та віртуальних подорожей.


Перша зустріч - подорож відбулася до Країни букв та звуків. Хлопчики та дівчатка вивчали, повторювали та збирали українську абетку, виконували творчі завдання, відгадували загадки, вирішували головоломки, бавилися в ігри з літерами та словами.


Завдяки подібним розвагам малюки розширювали свій словниковий запас, вдосконалювали логічне, асоціативне мислення, розширювали життєвий досвід, виявляли кмітливість та спостережливість. А ще познайомилися з абеткою в казках та віршах, абеткою професій, пухнастою абеткою, абеткою для непосид.

Осіннє ранкове рандеву пройшло жваво та весело. Діти продемонстрували свої знання та довели, що читання для них - це щоденна потреба!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік