14 вересня 2023

Герої нашого часу

Сьогодні учні 5-х класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 Херсонської міської ради стали учасниками діалогу по-дорослому "Історія тих, хто не скорився", який організували працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Упродовж онлайн-зустрічі діти разом із бібліотекарем обговорили актуальні питання сьогодення в Україні, пригадали важливі знакові постаті сучасності та минулого.
Під час діалогу учні чітко визначили, що героями сучасності є: військові, медики, волонтери, письменники, співаки і звичайно ж усі інші люди і діти зокрема, які щодня роблять свій важливий внесок у спільну Перемогу.
В ігровому блоці учні пограли у вікторини "Зброя козаків", "Державні і національні символи", "Патріотичні пісні",розгадали філворд "Риси українців."


Наприкінці заходу учні поділилися своїми мріями на майбутнє, в яких вони чітко бачать квітучу, самостійну, незалежну, високорозвинену країну Україну. Тож щиро сподіваємось, що мрії дітей обов'язково здійсняться і всі ми будемо жити у цій чудовій країні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік