19 вересня 2023

Якщо сумно, пам’ятай - бери книгу і читай!

Ще з далекого дитинства кожен з нас пам’ятає, що книга - це основа знань. І що ті, хто багато читає, завжди будуть керувати тими, хто мало читає або не читає взагалі. Значущість книг неможливо описати словами, адже вони примушують нас вмикати свою уяву, розвивають пам’ять, розширюють кругозір та поповнюють словниковий запас. 

Про важливість книг та читання для людства завжди говорили класики і продовжують говорити видатні особистості сучасності,  про це спілкувалися і фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки з учнями третіх класів Херсонського Таврійського ліцею мистецтв.

Сумувати під час спілкування дійсно не було коли, адже на маленьких читайликів чекала жартівлива затія за змістом  відомих книжок. Це і магічні загадки, і кумедні перевтілення казкових героїв, і математичні плутанки, і віршовані шаради.


Така невимушена розмова про книгу та читання дозволила присутнім дійти єдиного вірного, точного висновку - спілкування з  книгою викликає особливе відчуття, ніби спілкуєшся з живою людиною. 

Пам’ятайте, кожна книга - це самостійна, окрема країна, якийсь певний, реальний або вигаданий час. Цінуйте хороші книги, читайте їх із задоволенням і користю!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік