01 вересня 2023

Ти як? Повернення до школи!

От і знову вересень настав, покликавши всіх дітей України до навчання, щоб здобувати знання, вчитися мудрості життя. Не зважаючи на те, що вже другий рік поспіль початок нового навчального року припадає на воєнний час, освітній процес все одно триває. Сьогодні, у День знань, хоча і онлайн, для херсонських школярів пролунав перший шкільний дзвоник і наші діти знов-таки продовжують вчитися та вперто здобувати знання.
Налаштувати малюків на позитивні емоції, підвищити патріотичний настрій, підкреслити героїчний дух та виділити важливу роль кожної людини в умовах війни допоміг перший урок під назвою «У серці кожної дитини живе любов до України», який підготували працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Протягом уроку юні патріоти, а це учні другого класу Херсонської загальноосвітньої школи №50 імені Романа Набєгова та четвертокласники Херсонської загальноосвітньої школи №53, складали разом інформаційний дайджест - «Україна для мене це…», пригадуючи дату народження держави, державні та народні символи, обереги, відомих українців, яких знають в усьому світі та національну кухню, котра є нашою культурною спадщиною, як мова, література і мистецтво.



Отже, старт взято! Повний вперед до підкорення нових вершин знань, незабутніх зустрічей з новими, надійними друзями та до досягнення омріяної мети!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік