21 вересня 2023

Хай буде мир на всій Землі!

"Важкі часи народжують сильних людей"
Мохаммед ібн Рашид

Сьогодні, у Міжнародний день миру, Росія вкотре продемонструвала своє варварське походження та неповагу до норм і звичаїв світової спільноти. Цей ранок українські діти зустрічали не в теплих ліжечках а в бомбосховищах, адже сигнал тривоги, збудив їх ще вночі. На фоні цих складних життєвих подій українські діти, як і вся наша нація, постають просто незламними, адже продовжують здобувати знання в цих складних умовах.
В такий символічний і значимий для України день завідуюча відділом бібліотечного прогнозування та інновацій Ірина Срібна провела для учнів 1 класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №37 ім. В. Дробота Херсонської міської ради виховну годину "Хай буде мир на всій Землі!"
Бібліотекар разом із учнями пригадали історію запровадження пам'ятного дня, переглянули тематичне відео, перечитали актуальні вірші та пограли в інтерактивні ігри "Складові миру", "Міжнародний день миру".





Під час підсумкової узагальнюючої бесіди діти поділились власними переживаннями і думками стосовно мрій і планів на майбутнє, про долю України, про свою важливу місію в ній та про цінність миру на Землі. 


На долю наших мужніх незламних діток припали важкі часи, але ніхто і ніщо не зможе зруйнувати нашу спільну віру в Перемогу, і віру в те, що все ж таки настануть мирні часи, коли діти зможуть повернутися в рідні міста і домівки, коли вони зможуть обійняти рідних, піти до улюблених шкіл, дитячих садочків, зможуть  пограти на майданчиках і насолоджуватимуться тихим мирним життям! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік