26 вересня 2023

Уважні та начитані

Прагнення до саморозвитку та бажання більше знати має майже кожна дитина і, навіть, доросла людина. Накопичений та засвоєний протягом життя діапазон обізнаності робить нас розумними, кмітливими, винахідливими та ерудованими. Але бути «ходячою енциклопедією» не завжди означає вміння застосувати свої знання на практиці.

Саме для того, щоб продемонструвати свою начитаність та обізнаність з широкого кола знань, Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки запросила своїх вірних і давніх друзів, учнів четвертих класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 пуститися у ерудит-мандри.

«Інтелектуальна поїздка» передбачала повторення та перевірку набутих вже знань з української мови та літератури, природознавства та географії, супроводжувалася розумовими, логічними завданнями, логогрифами та ребусами.


Найкмітливіші, найдопитливіші і творчі всезнайки з гідністю пройшли розумову перевірку та довели, що в кожному з них, хоч і по троху, але підростає «маленький геній», властивості якого потрібно вдосконалювати та продовжувати наполегливо розвивати, розвивати та удосконалювати за допомогою «розумних» книжок, з якими із задоволенням познайомить та порекомендує Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік