07 вересня 2023

Українці - нація незламних!

Сьогодні учні 4-Б класу Херсонської спеціалізованої школи № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов та учні 2-4 класів Гончарівської філії Давидівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка взяли участь в патріотичному квесті «Ми українці: честь і слава незламним!», який організували працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Перша зустріч відбулась в онлайн-форматі з вихованцями Херсонської спеціалізованої школи, друга - в офлайн форматі з учнями Гончарівської філії.
У вступному мотиваційному зверненні пані Ірина закцентувала увагу учасників на важливих подіях сьогодення, багатовікових традиціях та ментальних особливостях українців.
Із великим захопленням учні слухали розповідь бібліотекаря про героїв сучасності серед яких: військові, медики, волонтери, письменники, співаки та звичайні люди і діти, які щодня роблять свій важливий внесок у загальну Перемогу. 
З особливим піднесенням діти пройшли усі етапи патріотичного квесту серед яких: "Риси українців", "Державні і національні символи", "Патріотичні пісні" та інші.

Під час музичної паузи пригадали відому усім та таку символічну пісню "Ой у лузі червона калина..." і заспівали її.
У заключному блоці учні поділилися своїми мріями на майбутнє і дали відповідь на запитання: "За що я люблю Україну?" Відповіді учнів були різноманітними, але усі їх об'єднували спільні ідеї про багатство і красу нашої держави, про чудових людей, які в ній живуть, і про незламний дух нашої нації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік