17 вересня 2023

Перехрестя веселих забав!

Добра, мудра, чарівна… Вона завжди була в пошані. Її люблять усі: і діти, і дорослі, які зберегли пам’ять про дитинство. Вона буває різною: довгою і короткою, веселою і дивовижною, написаною автором чи складеною народом. КАЗКА…Як багато доброго, таємного та захопливого зберігає в собі це слово.

Велика кількість казок, пам’ятаєте, має незвичайно-магічне роздоріжжі декількох доріг? І опинившись на такому місці, герою або героям потрібно зробити вибір, вирішити куди йти далі. Саме на таке умовне перехрестя, перехрестя веселих, казкових забав, потрапили дітлахи Дитячої точки «Спільно» під час зустрічі з працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Веселою, дружньою юрбою «Читай-компанія» спочатку опинилася у Містечку загублених речей, де потрібно було фактично перетворитися в реальних сищиків для того, щоб відгадати героїв казок та предмети, які їм належать. Музична галявина зустріла хлопчиків та дівчаток сучасними українськими дитячими піснями, котрі слід було переказати, не називаючи головного героя, та енергійними танцями.


Далі Країна казок запросила присутніх завітати до Алеї слави у різних містах світу та познайомитися з пам’ятниками казковим героям, а ще, за допомогою пазлів, зібрати казкові помешкання. 

Отже, чергова зустріч книгозбірні з друзями книжок та казок пройшла у теплій, веселій, лагідній, дружелюбній атмосфері і подарувала малюкам позитивний заряд енергії на цілий день.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік