14 вересня 2023

Місто-герой - рідний мій Херсон!

У Херсон закохуються всі: ті, хто вивчає його історію і архітектуру; ті, хто їдять місцеві кавуни й томати; хто любить запах моря і свіжої зелені в парках; хто обожнює гул річкових портів. А любов кожного з нас, хто народився і живе у рідному містечку, безмежна і неосяжна, любов на завжди!

Саме тому, на передодні Дня міста, Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки разом з учнями 3-4-х класів Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 53 «збирали» букет привітань та побажань милому серцю місту.


Онлайн  - зустріч розпочалася із знайомства з офіційними символами  Херсона, дослідження та аналізу кожного елемента, який зображений на гербі, його значення.



Далі на присутніх чекали цікаві факти та інформація про визначні пам’ятки рідного міста, про широкі, розлогі краєвиди, славетних, талановитих, відомих людей та письменників, які писали і пишуть для дітей.


Ми пригадали Дніпрову Чайку - Людмилу Василевську-Березіну, ім’я якої носить Херсонська обласна бібліотека для дітей та Анатолія Марущака, який є справжнім, вірним другом дітей і бібліотеки, котрий присвятив багато своїх віршів книгозбірні.

Завершилась зустріч «букетом» побажань. Майже кожний учасник заходу побажав Херсону  якнайшвидшої перемоги, відбудови, процвітання, повернення людей в свої домівки та спокійного, блискучого, веселого життя, яким воно було раніше.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік