20 березня 2024

Читаю завжди! Читаю скрізь! Це мій девіз!

Чим більше ми читаємо, тим більше знаємо. Ця проста істина безперечно правдива і незмінна. І ті, хто піддаються бажанню зануритися в світ літератури, відкривають для себе неосяжний потік знань.
Цього разу книжкова хвиля «підхопила і понесла» малюків – початківців Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 та Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44 до нових горизонтів під назвами «Книга» й «Читання». А не загубитися у цих просторах допомагав, як завжди, вірний друг і помічник Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.
Справжні маленькі читачі пригадали, вигаданих українським народом, персонажів, фантазували та виправляли помилки бібліотечного гнома, який переплутав усі назви казок. А ще, розбирали листи, котрі прийшли на E-mail - електронну пошту Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки від героїв казок, які за певними обставинами не змогли приєднатися до онлайн – зустрічі.
Таким чином, малюки не тільки показали, що гідні нести звання «Кращого знавця казок», а й усвідомили та запам’ятали, що люди, які регулярно читають, частіше досягають успіху в різних сферах життя, бо мають кращі аналітичні навички, вищий рівень освіти та глибоку ерудицію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік