15 березня 2024

Книжок країна чарівна – чекає кожного вона!

Бібліотека, книги та читання – це ключі до неймовірного світу знань, фантазій та відкриттів. Завдяки ним кожного дня у світі стає все більше і більше шанувальників друкованого слова. Але як зробити так, щоб першокласники ще дужче полюбили книги та стали справжніми читачами? Просто влаштуйте їм незабутнє свято зустрічі з бібліотекою!

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки «поділилася» із першокласниками Херсонського Таврійського ліцею своїм чарівним світом, який може змінити життя – світом казок, де кожен зможе зустріти нових друзів, відчути неймовірні емоції та відкрити для себе безмежні можливості.


Посвята в читачі стала першим кроком до особистісного зростання та розумового розвитку кожного, хто був присутнім на онлайн святі. Виконуючи різноманітні завдання від бібліотекаря та літературних персонажів, малюки довели, що дуже обожнюють казки, люблять читати та готові й надалі йти по життю з книжкою, подорожувати на крилах фантазій, відвідуючи місця, які навіть не можна собі уявити, переживати неймовірні пригоди разом з сучасними героями.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік