28 березня 2024

Прочитай, знайди відгадку на усі складні загадки

У рамках проведення тижня дитячого читання, фахівці медіа-центру разом з юними читачами 3-4 класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 та Херсонської гімназії №14, поринули у цікавий світ інтерактивних ігор «Прочитай, знайди відгадку на усі складні загадки».
День розваг і ігор розпочався з розминки «Загадки-плутанки». Веселі й дотепні загадки привернули увагу дітей, зацікавили їх, надали яскравого наповнення. А ще перевірили ерудицію та начитаність юних ігроманів.
Не залишились поза увагою і загадки, які сприяли поповненню словникового запасу дітвори, розвивали навички критичного мислення, допомагали учасникам відчути красу рідної мови. Це були не просто змагання, а справжні інтелектуальні перегони.
Не залишилися поза увагою ілюбителі мультиплікації, за допомогою слів, які характеризують героїв, діти впізнали своїх улюблених героїв мультфільмів. Нагородою для малечі був перегляд мультфільму «Пес Патрон».
Розвинути читацьку компетентність і повторити правопис явищ природи допоміг «Загадковий кросворд» і складання Акровіршів. Це вже на виявлення справжніг володарів рідної мови.
Ізюминку і загадковості внесла "Чарівна казкова школа загадок", де маленькі учасники в ролі казкарів вигадують неймовірні загадки, які розважили та здивували усіх присутніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік