23 березня 2024

З книгою світ відкриваю, бо багато читаю!

Пізнання навколишнього світу – це завжди захоплююча пригода, це один з найцікавіших обов’язків кожної людини, який потрібно розвивати з самого раннього дитинства. Та як зробити цю подію більш оригінальнішою та привабливішою? Безумовно ж через гру!
Саме гра у незвичайному, своєрідному форматі спонукає гравців до логічного мислення та творчого розв’язання того чи іншого питання. З погляду на це молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запропонував учням 2 – 3 класів Херсонського навчально-виховного комплексу№56, перед початком весняних канікул, взяти участь у активному відпочинку з таємничою назвою «Інформаційне сафарі».
Майже реально, присутні стали на інтелектуальну стежину, подолати яку можна було лише маючи блискучі розумові здібності та уяву, а випробувавши себе під час фото-полювання, хлопчики та дівчата тренували увагу, ребус-розшифровки наділили читайликів цікавою інформацією та фактами про деяких тварин, птахів і рослин.
Тож, продовжуємо відкривати навколишній світ через книги та читання, роблячи навчання легким, веселим та безтурботним процесом, вивчаючи різноманітні теми та шкільні предмети.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік