05 серпня 2024

Мрії на чотирьох лапах

Привіт, дорогі читачі! Ми раді знову вітати вас у нашій програмі літніх читань "ЛІТО_МРІЙ"! Сьогодні ми продовжимо нашу подорож у світ мрій пухнастих друзів у книжках для дітей. Минулого понеділка ми вже знайомилися з деякими дивовижними історіями, а тепер на нас чекають нові захоплюючі пригоди та сюрпризи!

Якщо ви любите читати про пухнастих друзів, які здійснюють свої мрії, то вам неодмінно сподобаються наші нові книги. У цих історіях хоробрі та кумедні тваринки навчаються новому, долають труднощі та знаходять справжніх друзів. Чи може бути щось цікавіше? Запрошуємо вас відвідати нашу віртуальну книжкову виставку, де ви знайдете багато цікавих книг про мрійливих пухнастиків.

А тепер — справжня пригода! Ми підготували для вас квест-кімнату за мотивами книги та мультфільму "Рататуй". Ця історія розповідає про маленького щура на ім'я Ремі, який мріяв стати шеф-кухарем. Попри всі труднощі, він зміг здійснити свою мрію. У нашій квест-кімнаті ви зможете відчути себе справжнім героєм цієї книги, відповідаючи на запитання, пов'язані з кулінарними пригодами Ремі та відкриєте деякі таємниці на його шляху до мети. 
Та майже усі тварини з дитячих книжок мають спільне бажання. Яке? Переходьте до нашого онлайн -путівника, виконуйте відеозавдання і таємниця відкриється!
Не пропустіть шанс поринути у світ мрій пухнастих друзів разом з нами! До зустрічі наступного понеділка!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік