21 серпня 2024

Культурна ініціатива «Мистецький шлях»

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки долучилася до нового проєкту Департаменту реалізації гуманітарної політики обласної державної адміністрації – «Культурна ініціатива «Мистецький шлях».
Новий проєкт має на меті об'єднати та підтримати всіх творчих людей, які незважаючи на тягар жорстокої війни, продовжують жити на Херсонщині. Культурна ініціатива «Мистецький шлях» проводиться по деокупованих громадах області, аби кожна людина могла відчути себе його частинкою.
І ось святковий старт для юних мешканців Херсонської області відбувся в одному з укриттів м. Херсон. Для учасників були підготовлені майстер-класи, благодійний аукціон, пісочна анімація та концерт – все те, що сприяє популяризації української культури, розвитку творчих здібностей та талантів, підтримці морального духу наших захисників та для збору коштів на потреби ЗСУ.
Наша книгозбірня для маленьких учасників проєкту підготувала патріотичний майстер-клас, присвячений Дню Державного Прапора України.
Це особлива творча робота, яка символізує нашу любов і відданість Україні. Діти створювали власний браслет під назвою «Жовто-блакитне серце» - такий маленький, але такий важливий символ нашої любові до України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік