22 серпня 2024

Сильна. Вільна. Незалежна!

24 серпня 2024 року Україна відзначатиме 33-тю річницю проголошення Незалежності. Це свято має особливе значення для всіх нас, українців, оскільки сьогодні наше покоління вслід за пращурами знову виборює свою незалежність зі зброєю в руках.
Але попри все наша країна залишаються сильною, вільною і незалежною.
Співробітники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зібрали своїх онлайн-читачів Бериславського району Херсонської області, щоб привітати нашу Батьківщину з Днем народження і згадати, в чому вона унікальна.
Захід складався із трьох розділів.
Сторінка «Сильна» допомогла нам згадати природні дива України, культурно-історичні пам’ятки, видатних особистостей з нашої історії та видатних письменників, геральдику областей.
Сторінка «Вільна» була присвячена життєстійкості як основі ментального здоров’я. Ця риса характеру так потрібна сьогодні всім українцям, які вже два з половиною роки справляються з викликами війни. Тому ми розглянули основні складові життєстійкості (залученість, контроль, прийняття ризику) та ознайомилися із конкретними порадами від психологів, як її щоденно в собі плекати. Ми виконали вправу від Світлани Ройз, яка особливо ефективна, щоб вивести людину зі стану стресу.
Сторінка «Незалежна» була представлена інтерактивної грою «Дивовижна Україна. Факти і міфи в нашій історії». Вона допомогла нам розібратися, які відомі твердження про Україну є справжніми, а які належать до категорії вигадки або перебільшення.
Наостанок ми склали дошку побажань для нашої України, в яку вклали всю нашу любов і підтримку.
Розпочавши святкування Дня народження нашої Батьківщини у дружньому колі, ми надихнулися її мужністю та незламністю і розвинули в собі таку важливу навичку, як життєстійкість.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік