26 серпня 2024

Сузір'я літературних мрій запрошує вас!

Дорогі читачі та друзі нашої бібліотеки! Ми раді повідомити про завершальний етап нашої літньої програми для дітей "ЛІТО_МРІЙ", яка подарувала незабутні моменти разом із захопливими книжками та цікавими історіями. Цьогорічна програма була сповнена пригод, нових знань та справжніх літературних відкриттів. І тепер настав час завершити наші літні читання яскравим фіналом під назвою "Сузір'я літературних мрій"!

Цього разу фінал програми відбудеться у онлайн-форматі, що дозволить кожному з вас, незалежно від місця проживання, приєднатися до цієї події. Ми створили спеціальний віртуальний ресурс, де на вас чекають різноманітні ігри та завдання, які допоможуть перевірити ваші знання, проявити креативність та просто гарно провести час. На "Сузір'ї літературних мрій" ви зможете: Пройти літературні вікторини, присвячені найцікавішим книгам, прочитаним цього літа; Випробувати свої сили у інтерактивних іграх; Прочитати "Історію про мрію" з вибором подальшого розвитку сюжету.
Це буде справжнє свято літератури, яке допоможе всім учасникам підсумувати свої літні досягнення та підготуватися до нового навчального року з новими знаннями та враженнями. Не пропустіть цю чудову можливість завершити літо на позитивній ноті! Приєднуйтесь до нас, і разом ми створимо справжнє "Сузір'я літературних мрій"! З нетерпінням чекаємо на вас у фіналі програми літніх читань "ЛІТО_МРІЙ"! **Увага! Нагадуємо, що ви завжди можете повернутись до путівника та пригадати все необхідне для виконання завдань.
Це останній шанс цього літа зануритися у наш каскад літературних пригод під назвою "Сузір'я літературних мрій". На вас чекає незабутня подорож сторінками улюблених книжок, сповнена сюрпризів та відкриттів! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік